Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, tabii kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması derunin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu tasarmızda;

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle tek katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; misil skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında anayasa olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla alay malay muamelat adımları çoklukla şunları derunerir:

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Yangın Kapısı Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belirli yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın Yangın Merdiveni Kapısı baplarının (ivedili çıkış kapılarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dışa haklı açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Veriler bapların belli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse bile bunların tamamı manevra ortamında kaydedildiği bâtınin temel hayatta aynı akıbetları Yangın Merdiveni Kapısı vermeyebilir.

Report this wiki page