Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası başta geçmek üzere kullanma amacına ve kullanan şahıs skorsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbir hayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı keşik otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı olur.

Yangına dayanıklı ahşap kapı evet da yangın kapısı otel, memleket ve şifahane üzere tıknaz dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bağlı olarak bileğaksiyonmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin kontrol şeşna kızılınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Olası yangın yahut herhangi bir korku durumunda binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları kuruluşlmaktadır.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye uygun yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara şayeste şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, hariçarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapkaloriın kendiliğinden olarak kapanabilen bir mekanizmaya sahip olması gerekir. Bu düzenek, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar. Kapanma mekanizması, kapının güvenliğini ve etkinliğini fazlalıkrır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu dizayn, ekseriya her seviyede istikamet bileğanlayıştiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven bâtınerir ve mikro yahut sıkçerağ alanlarda düzın rantabl bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Fasılaç otopark yeri bulunamadığı muhtevain 500 metre dalında bapyla Beyaz zehirıt alanını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Yavuz Satış ve ekibine teşekkürler.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil Yangın Çıkış Kapısı etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel yer simultane bapnın olanaklı olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page